Nargis Fakhri

Nargis Fakhri (20 Ekim 1979 doğumlu) Amerikalı model ve oyuncu olup, ağırlıklı olarak Bollywood filmlerinde rol almaktadır.

Aktris,Model,Rockstar,Madras Cafe,Main Tera Hero,Spy,Nargis Fakhri,1979,ABD,Banjo,Christina,Chris,Jaya Sahni,Ayesha Saigal,Yaar Na Miley,Dhating Naach,Desi Girl,

Aktris,Model,Rockstar,Madras Cafe,Main Tera Hero,Spy,Nargis Fakhri,1979,ABD,Banjo,Christina,Chris,Jaya Sahni,Ayesha Saigal,Yaar Na Miley,Dhating Naach,Desi Girl,

Nargis Fakhri (20 Ekim 1979 doğumlu) Amerikalı model ve oyuncu olup, ağırlıklı olarak Bollywood  filmlerinde rol almaktadır.  Fakhri, kariyerine bir model olarak başlamış ve The CW serisi America’s Next Top Model’de yarışmacı olarak yer almıştır. 2011 romantik drama Rockstar’la sinemaya giriş yapmış ve Best Female Debut adayı dalında Filmfare Ödülü almıştır. Siyasi gerilim filmi Madras Cafe’de (2013) bir savaş muhabiri olarak oynamış, daha sonra, Hollywood yapımı olan Main Tera Hero (2014), Spy (2015) ve Housefull 3 (2016) adlı başarılı komedilerde rol aldı.

Filmografi

Yıl Film Rol Dil Not
2011 Rockstar Heer Kaul Hindi
2013 Madras Cafe Jaya Sahni Hindi
2013 Phata Poster Nikhla Hero Herself Hindi Special appearance in song “Dhating Naach”
2014 Main Tera Hero Ayesha Saigal Hindi
2014 Kick Herself Hindi Special appearance in song “Yaar Na Miley”
2015 Spy Lia English
2016 Saagasam Herself Tamil Special appearance in song “Desi Girl”
2016 Azhar Sangeeta Bijlani Hindi
2016 Housefull 3 Saraswati “Sarah” Patel Hindi
2016 Dishoom Samira Dalal Hindi Cameo
2016 Banjo Christina (Chris) Hindi
2017 5 Weddings English Pre-production

Rockstar,Madras Cafe,Main Tera Hero,Spy,Nargis Fakhri,1979,ABD,Banjo,Christina,Chris,Jaya Sahni,Ayesha Saigal,Yaar Na Miley,Dhating Naach,Desi Girl,
Rockstar,Madras Cafe,Main Tera Hero,Spy,Nargis Fakhri,1979,ABD,Banjo,Christina,Chris,Jaya Sahni,Ayesha Saigal,Yaar Na Miley,Dhating Naach,Desi Girl,
Aktris,Model,Rockstar,Madras Cafe,Main Tera Hero,Spy,Nargis Fakhri,1979,ABD,Banjo,Christina,Chris,Jaya Sahni,Ayesha Saigal,Yaar Na Miley,Dhating Naach,Desi Girl,Aktris,Model,Rockstar,Madras Cafe,Main Tera Hero,Spy,Nargis Fakhri,1979,ABD,Banjo,Christina,Chris,Jaya Sahni,Ayesha Saigal,Yaar Na Miley,Dhating Naach,Desi Girl,Aktris,Model,Rockstar,Madras Cafe,Main Tera Hero,Spy,Nargis Fakhri,1979,ABD,Banjo,Christina,Chris,Jaya Sahni,Ayesha Saigal,Yaar Na Miley,Dhating Naach,Desi Girl,Aktris,Model,Rockstar,Madras Cafe,Main Tera Hero,Spy,Nargis Fakhri,1979,ABD,Banjo,Christina,Chris,Jaya Sahni,Ayesha Saigal,Yaar Na Miley,Dhating Naach,Desi Girl,Aktris,Model,Rockstar,Madras Cafe,Main Tera Hero,Spy,Nargis Fakhri,1979,ABD,Banjo,Christina,Chris,Jaya Sahni,Ayesha Saigal,Yaar Na Miley,Dhating Naach,Desi Girl,

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir